Η ΕΔΕΜ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Η Γενική Διευθύντρια της ΕΔΕΜ, κ. Λούκα Κατσέλη παρευρέθηκε σήμερα το πρωί στη Μητρόπολη, για να πει το "τελευταίο αντίο" στον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη.
Η Γενική Διευθύντρια της ΕΔΕΜ, κ. Λούκα Κατσέλη παρευρέθηκε σήμερα το πρωί στη Μητρόπολη, για να πει το “τελευταίο αντίο” στον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη.
“Σήμερα αποχαιρετήσαμε με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαιούχων Έργων Μουσικής, Φοίβο Δεληβοριά και Στάθη Δρογώση τον αγαπημένο μας Μίκη Θεοδωράκη, μέλος της ΕΔΕΜ.
Ο Μίκης υπήρξε κορυφαίος δημιουργός και εμβληματική προσωπικότητα με παγκόσμια ακτινοβολία. Η Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας έχει γραφτεί πάνω στις παρτιτούρες του, που αποτελούν ανεκτίμητη παρακαταθήκη για όλους εμάς τους Έλληνες.
Πριν λίγους μόνο μήνες, πριν αποφασίσει να ενταχθεί στην ΕΔΕΜ, πήρε πρωτοβουλίες για την ένωση των δημιουργών μουσικών έργων σε έναν ισχυρό και ενιαίο οργανισμό. Τη βούληση του αυτή, θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να την κάνουμε πράξη” υπογραμμίζει η κ. Κατσέλη.