Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΔΕΜ Vol. 1 | Εδώ ανθίζει η μουσική!

poster final

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΔΕΜ Vol. 1

Εδώ ανθίζει η μουσική!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, 13.00-19.00

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 – Χώρος Η

Είσοδος και parking ελεύθερα

Συμμετέχουν τα μουσικά σχήματα

Reggetiko Project • Babo Koro • Δημήτρης Υφαντής • Loopia • Χριστίνα Ψύχα • Argalios • Γιάννης Μαθές, Μάνος Σαγκρής & Οι Φίλοι Ελένη Αράπογλου Fausto Sierakowski Trio

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου κάτι νέο συμβαίνει στην πόλη, η Γιορτή της ΕΔΕΜ Vol. 1 στην Πειραιώς 260, όπου από τη 1 το μεσημέρι έως τις 7 το βράδυ νέοι δημιουργοί θα παίζουν live τις ξεχωριστές μουσικές τους μαζί με guests-μέλη της ΕΔΕΜ.

Η ΕΔΕΜ – Ένωση Δικαιούχων Έργων Μουσικής, που προασπίζεται τα πνευματικά δικαιώματα Ελλήνων συνθετών και στιχουργών, φέτος για πρώτη φορά ετοιμάζει μια μεγάλη μουσική γιορτή για να αναδείξει νέους δημιουργούς και ταλέντα.

Έτσι, εννέα νέα μουσικά σχήματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Ανοιχτές ΠλατφόρμεςΓέφυρες» σε συνδιοργάνωση ΕΔΕΜ και Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, θα παρουσιάσουν ζωντανά τη μουσική τους σε μια μεγάλη γιορτή ανοιχτή σε όλους:

Reggetiko Project, Babo Koro, Δημήτρης Υφαντής, Loopia, Χριστίνα Ψύχα, Argalios, Γιάννης ΜαθέςΜάνος Σαγκρής & Οι Φίλοι, Ελένη Αράπογλου και Fausto Sierakowski Trio θα παρελάσουν από τη σκηνή του Χώρου Η της Πειραιώς 260, σε ένα μοναδικό live με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνώνμελών της ΕΔΕΜ!

Η πρώτη αυτή γιορτή, που στόχος είναι να γίνει θεσμός, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για νέους μουσικούς, νέα σύνολα και νέους ερμηνευτές ώστε να συναντηθούν, να συνομιλήσουν και να γιορτάσουν μαζί. Αλλά είναι ταυτόχρονα και ένα κάλεσμα προς όλους όσοι αγαπούν τη μουσική που γεννιέται στη χώρα μας. Κι αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές πρωτοβουλίες της ΕΔΕΜ, που στόχο έχει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των δημιουργών και την ελληνική μουσική δημιουργία με κάθε τρόπο.

Στην αυλή της Πειραιώς 260 θα υπάρχει και food truck με διάφορες επιλογές για φαγητό στο χέρι, καθώς και περίπτερο με αναψυκτικά και ποτά.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ελάτε στη μοναδική γιορτή που έχει στήσει η ΕΔΕΜ με καλλιτέχνες που αγαπάμε αλλά και νέους δημιουργούς και σχήματα που σίγουρα θα αγαπήσουμε!

Να είστε όλοι εκεί!

Χρυσοί Χορηγοί:

Ελληνική Δημοκρατία Περιφέρεια Αττικής

Primavisione

Χορηγοί:

ELPEN, TRATA, GRGENESIS

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Μελωδία 99,2, Η Εφημερίδα των Συντακτών, tvxs.gr, loaded.gr, musicity.gr