ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΕΜ ΚΑΙ ΤΗΝ PRS FOR MUSIC

posting 35

Στην υπογραφή μιας σημαντικής σύμβασης εκπροσώπησης του ρεπερτορίου της στο εξωτερικό, προχώρησε πρόσφατα η Ένωση Δικαιούχων ΕΔΕΜ.

Η  Ένωση Δικαιούχων ΕΔΕΜ, ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων των μελών της  από τη χρήση των έργων τους και στο εξωτερικό, υπέγραψε πρόσφατα με τον αγγλικό Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης PRS for Music σύμβαση εκπροσώπησης  του ρεπερτορίου της για εκτελεστικά δικαιώματα. Η σύμβαση μονομερούς εκπροσώπησης υπεγράφη μεταξύ των δύο Οργανισμών στις 17/12/2020 και καλύπτει όλο το χρονικό διάστημα λειτουργίας της ΕΔΕΜ.

Με την υπογραφή της σημαντικής σύμβασης, το ρεπερτόριο της ΕΔΕΜ εκπροσωπείται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Κύπρο, στη Μάλτα, στις Μπαχάμες, καθώς και στις ακόλουθες εδαφικές περιοχές και κτήσεις: Bermuda, British Indian Ocean Territory, Cayman Islands, Diego Garcia, Falkland Islands, Gibraltar, Guernsey, Jersey, Man (Isle of), South Georgia and South Sandwich Islands, St Helena, Ascension and Tristan da Cunha, Turks and Caicos Islands.