ΞΕΚΙΝΑ Ο 1ος ΚΥΚΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ξεκινά ο 1ος κύκλος δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους δικαιούχους της ΕΔΕΜ

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά ο 1ος κύκλος δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους δικαιούχους της ΕΔΕΜ

Τρίτη 11 Μαΐου 2021, ώρα 18:00

 

Η Ένωση Δικαιούχων Έργων Μουσικής-ΕΔΕΜ στο πλαίσιο ενδυνάμωσης των παροχών προς τα μέλη της, αλλά και σε μια δυναμική προσπάθεια να ενισχύσει και να υποστηρίξει τη μουσική δημιουργία, προχωρά στην διεξαγωγή 1ου κύκλου δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων προς τους δικαιούχους-μέλη της.

Η διαδικτυακή παρακολούθηση των webinars, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να ενημερωθούν από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, να διευρύνουν τη γνώση τους πάνω σε θέματα που αφορούν τις σύγχρονες τεχνολογίες, τη Digital προβολή και προώθηση του μουσικού τους έργου καθώς και να αναζητήσουν πηγές χρηματοδότησης της μουσικής δημιουργίας, μέσα από Ελληνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα διεξαγωγής του 1ου κύκλου σεμιναρίων διαμορφώνεται ως εξής:

1ο webinar -Τρίτη 11 Μαϊου, Ώρα 18:00 – 20:00 – Χρησιμοποιήστε προγράμματα χρηματοδότησης για να προβάλλετε και να στηρίξετε το μουσικό σας έργο.

Εισηγήτρια: Γαρυφαλλιά Στεργίου, Managing Partner στην εταιρεία QBC.  Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή εμπειρία στη συμβουλευτική επιχειρήσεων και τη σύνταξη και υποβολή προγραμμάτων χρηματοδότησης σε συνεργασία με καταξιωμένες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς.

2o webinar – Τετάρτη  2 Ιουνίου, Ώρα 18:00 – 20:00 – Branding και στρατηγική επικοινωνίας στην εποχή των κοινωνικών δικτύων: Γνωρίστε τεχνικές και βέλτιστες πρακτικές για την διαχείριση της φήμης και του έργου σας μέσα από τη χρήση των social media.

Εισηγητής :  Γιώργος Δαουλάρης, Managing Director & Partner στην εταιρεία Impressme. Καταξιωμένο στέλεχος με πολυετή εμπειρία στους τομείς της επικοινωνίας και marketing, έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε πολυεθνικές εταιρείες διαφήμισης, συνεργαζόμενος με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής αγοράς.

3ο webinar – Δευτέρα 14 Ιουνίου, Ώρα 18:00 – 20:00 – Online συναυλίες: αναγκαιότητα των καιρών ή νέα πραγματικότητα; Αξιοποιήσετε τις διαδικτυακές πλατφόρμες διεξαγωγής συναυλιών για την προβολή του έργου σας

Εισηγητές:  Παναγιώτης Λεϊμονίτης, Co-founder & Developer & Γιώργος Μαρκάκος, Developer & Εngineer στην πλατφόρμα estage.gr. Μέσα από την πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα online διεξαγωγής εκδηλώσεων, καθιστούν  την τέχνη διαθέσιμη σε όλους, έχοντας ανοίξει την αυλαία του streaming στην Ελλάδα. Μέσα από το estage.gr έχουν διεξάγει, πάνω από 150 online events ενώ διαθέτουν περισσότερα από 40.000 ενεργά μέλη, προσβλέποντας στο μέλλον των πολυμεσικών παραστάσεων τέχνης.

 

*θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

athina 984

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

υποστηρικτές σεμιναρίων ΕΔΕΜ