ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΔΕΜ

square socialmediaposts

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαιούχων ΕΔΕΜ

 

 Αθήνα, Δευτέρα 20 Ιουνίου, 2022

Αγαπητά μέλη (συνεταίροι),

Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού μας και τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις, σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Οργανισμού μας  με θέμα «Αρχαιρεσίες για την Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, αποτελούμενου από 9 μέλη ( 6 δημιουργοί και 3 εκδότες ) » , η οποία θα διεξαχθεί  με φυσική παρουσία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 28  Ιουνίου, 2022 και ώρα 14 .00.

Η Γενική Συνέλευση για τις αρχαιρεσίες  θα πραγματοποιηθεί :

Στην Αθήνα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων , «Αμφιθέατρο Αντώνη Τρίτση» , Ακαδημίας 50

Στη Θεσσαλονίκη, στα Γραφεία του Συλλόγου Μουσικών Β. Ελλάδος , Φιλικής Εταιρίας 11, Θεσσαλονίκη

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας και χωρίς νέα ειδοποίηση ,  η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022  και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας  την Τρίτη 12 Ιουλίου, 2022 στους ίδιους τόπους και την ίδια ώρα.

Ημερήσια Διάταξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού μας  :

ΘΕΜΑ 1ο. ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (6 ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ 3 ΜΕΛΩΝ   ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ)

Με βάση το άρθρο 24 παρ. 3 του Καταστατικού του Οργανισμού «οι υποψηφιότητες πρέπει επί ποινή απαραδέκτου να δηλώνονται προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού τουλάχιστον τρεις (3) εργάσιμες ημέρες πριν την Εκλογική Γενική Συνέλευση».

Συνεπώς, όσα μέλη του Οργανισμού από την κατηγορία των Δημιουργών και των Εκδοτών  επιθυμούν να είναι υποψήφια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα πρέπει να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση members@edemrights.gr μέχρι την Τετάρτη 22/6 /2022, και ώρα 23.59’.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ